Macis kellékek

MACIK

A Magyar Ovis Maci bármilyen maci lehet, nem fontos, hogy olyan legyen mint a logón, hiszen még a testvérek sem egyformák. A magyar sáltól lesz " Magyar Ovis Maci" . A lényeg, hogy legyen más, mint a gyermek eddigi, meglévő macijai, hogy el tudja különíteni az identitást, mert ez a maci csak magyarul ért.

Itt egypár aranyos példa, amit mi találtunk:

Ez a bal oldali Cuddle Bear néven fut, most épp Walmart árulja, de ez változhat. A másik Aurora World Luvi Bear névre hallgat, legutóbb a Sears árulta.

The Bear Factory - cégnek van sok macija és ruhás kellékei is, cipők stb.

MACIS CSATT

Ezt a cuki kis macis csatot az Etsy-n találtuk Bear Felt Clip néven a Lollipop árulta

MACIS KEKSZ FORMÁK

        

POHÁRRA HELYEZHETŐ VINYETTA

Aki még emlékszik a levonós matricára ez hasonló képpen működik, rányomtatjátok az Ovis Macit, a gyerekek rajzát, szöveget vagy amit szeretnétek és pohárra bögrére tányérra lehet illeszteni teljesen testre szabható.  Inkjet otthoni nyomtatóval  remekül működik. Acrilyc clear sprével kell majd bevonni, hogy ne eresszenek a szinek a nyomtatás után mielőtt vízbe tennétek. Mosogatni lehet, mosogatógépe nem ajánlott. Füzetre vagy bármi másra is természetesen alkalmazható.

Waterslide decal transfer paper néven fut, Dowsabel márka vagy sublimation paper az általános neve. Egy bemutató videó itt.
Walmart is árulja $11 jelenleg. Fehér és átlátszó hátterűt lehet kapni. 
Tipp: ha kerek tálat vagy börgét használtok akkor a szöveget kicsit boltívesre nyomtassátok, hogy egynesnek ragasztódjon fel.  Ezt az íves megoldást a Word-ben a formázó fülön a Text effects alatt lehet beállítani.

    

Crate and Barrel-nél találtuk ezt a kis csinos bögrét amire pl. rá lehet tenni a testre szabott képet. Cafeware II. Mug néven fut. $5.